Rotamar Marble

2013 yılında kurulan Rotamar Marble, fayans, plaka, blok ve dekoratif çeşitler gibi geniş bir ürün yelpazesiyle sektörde öncü bir konuma sahiptir. İhtiyaçlara özel çözümler üreterek, 30'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmiş olmanın gururunu taşımaktayız.

Doğal taş sektöründe traverten, mermer, oniks ve limra gibi farklı çeşitlerde geniş bir ürün yelpazesi sunan şirketimiz, müşterilerine hızlı, kaliteli ve güvenilir ürünler temin etmeyi misyon edinmiştir. Alıcılar, proje uygulayıcıları, mimarlar ve inşaat şirketleri için en aranan doğal taşları, güvenilir bir şekilde temin etmek, zamanında teslimat ve yüksek kalitede hizmeti bir araya getirerek sektördeki önemli bir boşluğu doldurmaktayız.

2021 yılında yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, makine parkurumuza eklediğimiz KUKA marka robotlar sayesinde 7 eksenli çalışma gerektiren özel ürünlerin, dekoratif ve heykel gibi özel tasarımların üretimini kendi bünyemizde gerçekleştirmekteyiz. Bu yenilikçi yaklaşımımızla, sektördeki talepleri karşılayacak esneklik ve kaliteyi garantilemekteyiz.

Rotamar Marble olarak, üretim sürecinin her aşamasında kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyet göstermekte, müşterilerimize kusursuz sonuçlar sunmayı hedeflemekteyiz. Sektördeki deneyimimiz ve uzman kadromuzla, doğal taşın estetik ve dayanıklılıkla buluştuğu noktada, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Kalitede Bir Marka, Doğal Taşta Bir Vizyon

Türkiye'nin doğal taş mirasını dünya ile buluştururken, her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen firmamız, müşterilerine güvenilir, estetik ve kaliteli bir doğal taş sunmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz

Doğal taşların eşsiz güzelliklerini keşfetmek ve dünya genelinde bir marka olarak tanınmaktır.

Misyonumuz

Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, kaliteli ürünler sunmak ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaktır.

En güzel dekorasyonu
Rotamar ile sağlayın

Rotamar ile doğanın tüm renklerini hissedin.

Geniş ürün yelpazemizle farklı tasarım beklentilerine hitap ediyoruz.
Her tarza uygun renk, desen ve dokularda mermer çeşitleri sunuyoruz.

Estetik ve Çeşitlilik

Estetik zerafeti ve geniş çeşitliliği bir araya getirerek, her tarza ve projeye uygun doğal taş çözümleri sunuyoruz.
Renk, desen ve dokuda eşsiz seçeneklerle mekanlarınıza özel bir estetik katıyoruz.

Rotamar Marble ile